Info omtrent inschrijven

 • Iedereen kan 2 lessen gratis kennis maken met ons concept. Gelieve tegen de daaropvolgende les over te schrijven.
 • We kunnen de kinderen pas verzekeren als we alle gegevens (zie inschrijfmodule) en de betaling ontvangen en verwerkt hebben. Dus tijdens de proeflessen zijn de kinderen niet via sportkriebel verzekerd voor lichamelijke ongevallen. Wie zijn lidgeld niet betaalt en zijn noodzakelijke gegevens niet invult in de inschrijfmodule is niet verzekerd.
 • In de maand januari kan er nog extra ingeschreven worden voor de activiteiten van sportkriebel. De prijzen worden automatisch aangepast in de inschrijvingsmodule. U betaalt nu 40% minder op de jaarprijs.
 • Als jullie het voelen kriebelen en ons sportconcept jullie kinderen doet verlangen naar de volgende lessen dan kunnen jullie  inschrijven. Inschrijvingen gebeuren steeds via deze website.
  De inschrijving is pas definitief na
  overschrijving en dit is tevens het bewijs van betaling.
 • U bent uiteraard vrij te kiezen hoeveel sessies uw kind volgt bij Sportkriebel.  Maar om optimaal van het sportkriebelconcept te genieten, raden wij aan om zoveel mogelijk sessies binnen de leeftijdsgroep te volgen.
 • Het lidgeld wordt steeds per kind gerekend op jaarbasis met de hieronder vermelde gegevens. Dit laat ons toe het lidgeld voor kinderen die vele uren in onze vereniging sporten een interessante prijs voor te stellen. Gezinnen met meerdere leden krijgen vanaf het 2de lid een korting van 15,- per extra lid.

Opmerking i.v.m. met de zwemles.

 • Voor de zwemlessen werken we in verschillende niveaugroepjes en proberen we ervoor te zorgen dat geïnteresseerde kinderen in het derde leerjaar de stap kunnen zetten naar de zwemclubs. Wie niet kan zwemmen leren we zwemmen, wie reeds zwemles volgde gaan we verder vervolmaken door crawl, rugcrawl, startduik,brevet zwemmen, enz aan te bieden.
 • We willen tijd nemen om de kinderen goed te leren zwemmen elk op hun eigen tempo zonder er een aantal lessen op te plakken.